AVCILAR KULÜBÜ CAĞLAYAN'I ZİYARET ETTİ

Yazdır / Tarih: 2016-03-11

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi Avcılık, Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği Başkanı Ramadan Başaran ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Orhangazi’de her yıl yapılan ve geleneksel hale getirilen atış müsabakalarının düzenlenmesi noktasında belirlenen tarihin 24 Nisan olduğunu bildiren Başkan Başaran, 3 kategoride yapılacak olan yarışmada dereceye girenlere de hediyelerin verileceğini söyledi. Orhangazi’nin ev sahipliği yapacağı yarışmanın ilçe tanıtımın da büyük etkisi olduğuna değinen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, ‘Belediye olarak bu tür organizasyonlara her zaman destek veriyoruz. Düzenlenmesi planlanan bu organizasyona da desteğimiz tam olacaktır. Ziyaretlerinizden dolayı sizlere teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim.’diye konuştu. Desteklerinden dolayı Çağlayan’a teşekkür eden Başkan Başaran, geçen sene birinciliği Orhangazi’nin aldığını dile getirerek ‘inşallah bu sene yine şampiyon olarak birinciliği kimseye kaptırmayacağız.’diye konuştu. Atışlar Orhangazi poligonunda 24 Nisan Pazar günü yapılacak.