Menu

Aydın 16 Aydır Gerçekleştirdiği Cuma Buluşmalarında 953 Hemşerisi ile Bir Araya Geldi

Yazdır / Tarih: 2024-02-09

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, 4 Kasım 2022 tarihinde başlattığı Randevusuz Cuma Buluşmaları kapsamında toplamda 953 kişiyi belediyede ağırladı. Aydın, sadece 2023 yılı içinde her Cuma 10.00 ile 12.00 saatleri arasında gerçekleşen bu buluşmalarda 749 hemşerisiyle birebir görüştü. Başkan Aydın, bu keyifli buluşmaları aralıksız sürdüreceğini vurguladı.

Cuma Buluşmalarını Ara Vermeden Sürdüreceğiz

Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada“ Yaklaşık 16 aydır gerçekleştirdiğimiz Hemşehrilerimizle Randevusuz Cuma Buluşmalarını ilerleyen zamanlarda da aynı şekilde keyif alarak sürdüreceğiz. Bugüne kadar 953 hemşerimizle baş başa görüştük. Sıcak çay eşliğinde gerçekten sıcak sohbetler yaptık. Onları dinleyerek hem dertleştik hem de sorunlarına çözüm bulmaya çalıştık.” ifadelerini kullandı.

16 Aydır Devam Ediyor

16 aydır devam eden Randevusuz Cuma Buluşmaları hemşehrilerin sorunlarını dinlemek ve fikir alışverişinde bulunmak için önemli bir platform haline geldi. Buluşmalarda sıcak çay eşliğinde samimi sohbetler gerçekleştirildi, sorunlara çözüm arandı. Buluşmalarda, 65 yaş üstü ve engelli vatandaşlar, pozitif ayrımcılık yapılarak öncelikli şekilde görüşmeye alınıyor. Belediyeye ulaşmakta zorluk yaşayan yaşlı, engelli ya da erişim sorunu olan bireylerin ise belediyeye haber vermek koşuluyla evlerinden alınarak belediye araçlarıyla ulaşımları sağlanıyor.

Diğer Haberler