Aydın, Bereket Sofralarında Hemşehrileriyle Bir Arada

Yazdır / Tarih: 2024-04-08

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Ramazan ayının son günlerinde de bereket sofralarında hemşehrileriyle buluşmaya devam ediyor. Son zamanlarda düzenlenen iftar programlarına Örnekköy Mahallesi, Fatih Mahallesi, Küçük Sanayi Sitesi ve Mahmudiye Mahallesi de eklendi. Bu etkinliklerde, ilçe Başkanı Gökhan Ulusu ve Belediye meclis üyeleri de Başkan Aydın'a eşlik etti.

Başkan Bekir Aydın, yapılan iftar programlarıyla ilgili açıklamasında, "Ramazan, ayının son günlerine yaklaşırken, hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Örnekköy, Fatih ve Mahmudiye mahallelerimizde ve küçük sanayi sitemizde bereket sofralarını paylaştık. Misafirperverliklerinden ötürü tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. Aydın, yoğun çalışma temposunu sürdürerek Ramazan boyunca bereket sofralarında hemşehrileriyle buluştuğunu belirtti. İftar programlarının ardından, Başkan Aydın hemşehrileriyle samimi bir sohbet ortamında fikir ve önerilerini dinlediğini ifade etti. Belediye başkanı Bekir Aydın, gelecek süreçte de hemşehrileriyle bir araya gelmeye devam edeceğini vurguladı.

Başkan Aydın Ramazan ayı boyunca düzenlenen etkinliklerle hemşehrileriyle bir arada olmaya devam ediyor. Aydın'ın liderliğindeki bu birlik ve dayanışma, Orhangazi'nin sosyal dokusunu güçlendiriyor ve birlikte yaşama kültürünü pekiştiriyor. Belediye Başkanı Bekir Aydın ilerleyen günlerde de Orhangazi‘nin değerleriyle bir arada olmayı sürdürecek.