Aydın Erzurum Konakyeri Köyü Hemşehrileriyle Bir Araya Geldi

Yazdır / Tarih: 2024-03-10

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, beraberindeki Cumhur İttifakı'nın ilçe Başkanları Gökhan Ulusu, Halil Bozoğlu ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte Erzurum Konakyeri Köyü Kültür ve Dayanışma Derneğine bir ziyaret gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Bekir Aydın, dernekte yaptığı sunumda görsel materyallerle projelerini tanıttı ve ikinci dönem için destek talep etti.

Başkan Bekir Aydın dernek buluşmasında yaptığı konuşmasında, kentsel dönüşüm projelerinin önemine değindi. Aydın, bu projeleri ikinci dönemde aktif bir şekilde uygulamaya koyacaklarını ifade etti. Başkan Aydın Konuşmasının devamında, Tarım A.Ş. adıyla kurulan belediye şirketi aracılığıyla, belediyenin zeytinlerinin yine belediye tarafından işlenip satılacağını ve hemşehrileriyle birlikte tarım faaliyetlerinde bulunacaklarını söyledi. Başkan Aydın Ayrıca, yeni bir terminal inşa ederek Orhangazi'ye yakışır bir yapı kazandıracaklarını belirtti. Aydın, Küçük sanayi sitesi projesinin ise, şehirdeki sanatkârların daha sağlıklı koşullarda çalışmalarını sağlayacağını ve sanayinin taşınmasıyla şehrin ses ve görüntü kirliliğinden arındırılacağını dile getirdi. Ziyaretin sonunda, Dernek Başkanı İhsan Turan ve yönetimine gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür eden Belediye Başkanı Aydın, Orhangazinin değerleriyle buluşmaların devam edeceğini sözlerine ekledi. Ziyaret, sohbetler ve hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.