Aydın, İftar Programında Bayburtlu Hemşehrilerinin Konuğu Oldu

Yazdır / Tarih: 2024-04-05

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Bayburtlular Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği iftar programına katıldı. Programda, AK Parti ilçe başkanı Gökhan Ulusu ve yeni dönem meclis üyeleri de yer aldı. Bereket Sofrası etkinliğinde bir araya gelen katılımcılar, Ramazan'ın manevi atmosferinde birlik ve beraberliklerini pekiştirdi.

Aydın, yaptığı açıklamada, Bayburtlu hemşehrilerinin bereket sofrasına konuk olmaktan memnuniyet duyduğunu belirtti. Ramazan ayının, sadece oruç ibadetini yerine getirme değil, aynı zamanda sosyal bağları güçlendiren bir ay olduğunu vurguladı. Misafirperverliklerinden dolayı Bayburtlu hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Aydın, yeniden seçilmesinin ardından da çalışmalarını ara vermeden sürdürdüğünü ifade etti. Belediye Başkanı Aydın, Bayburtlular Kültür ve Dayanışma Derneği'nin organize ettiği iftar programına katılımının yanı sıra ilerleyen günlerde de Orhangazi'nin değerleriyle buluşmaya devam edeceğini belirterek, Toplumun farklı kesimlerini bir araya getiren bu tür etkinliklerin, dayanışma ve birlik ruhunu pekiştirdiğine dikkat çekti.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, hemşehrileriyle olan bağlarını daha da güçlendirmek için çaba harcıyor ve toplumla iç içe bir yönetim anlayışını benimsiyor. Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın katılımıyla gerçekleşen iftar programı, şehirdeki farklı kültürler arasında verilen birlik mesajını da yansıtıyor.