Menu

Aydın Muhtarlar Günü'nü Kutlayarak Muhtarlarla bir araya geldi

Yazdır / Tarih: 2023-10-19

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, mahalle muhtarlarıyla keyifli bir buluşmaya imza attı. Nadır Tesislerinde gerçekleştirilen bu özel buluşma, Muhtarlar Günü'nü kutlama vesilesiyle düzenlendi. Buluşmaya Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın yanı sıra, Orhangazi Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Gökhan Ulusu, MHP ilçe Başkan Yardımcısı Harun Pehlivan, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Kadri Ergen ve Muhtarlar katıldı.

Her Köşeye Hizmet, Herkesle İşbirliği

Belediye Başkanı Bekir Aydın yaptığı açıklamada“ şehrimizin her köşesine hizmet götürme sorumluluğumuzu yerine getirirken, yerel yönetimde işbirliği ve dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu da unutmuyoruz.“ Diyerek sözlerine “ Bu nedenle, Orhangazi'mizde görev yapan Muhtarlarımızla bir araya gelerek mahallelerimizin sorunlarını dinliyor, vatandaşlarımızın önerilerini alıyor ve fikir alışverişinde bulunuyoruz.“ İfadeleriyle devam etti.

Muhtarlar Günü vesilesiyle düzenlenen bu buluşma, sıcak bir atmosferde geçti. Her bir mahalle muhtarı, kendi bölgelerinin ihtiyaçları ve öncelikleri hakkında görüşlerini paylaştı. Belediye Başkanı Aydın, muhtarların bu katkılarına duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür plaketleri sundu. Bu özel günü sembolize eden hediyeler de dağıtıldı.

Aydın açıklamasına “Muhtarlar, mahallelerinin sesi ve temsilcisi olarak önemli bir role sahiptirler. Onlar, yerel yönetim ile vatandaşlar arasındaki köprüyü oluştururlar. Vurgulamalarıyla son verdi. Belediye Başkanı Bekir Aydın muhtarlarla gerçekleştirdiği buluşmalarını ilerleyen günlerde de sürdürecek.

Diğer Haberler