Aydın Sakatlar Derneği Genel Kurulu’na Katıldı

Yazdır / Tarih: 2024-03-10

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Türkiye Sakatlar Derneği Orhangazi Şubesi'nin olağan genel kuruluna katıldı. Genel kurulda, Emrullah Akçay beşinci kez başkan olarak güven tazeleyerek görevine devam etti. Belediye Başkanı Aydın toplantıya, AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Gökhan Ulusu, meclis üyeleri ve meclis üye adayları ile birlikte iştirak etti.

Belediye Başkanı Aydın, yaptığı açıklamada, "Türkiye Sakatlar Derneği Orhangazi Şubesi'nin olağan genel kuruluna katıldık. Gerçekleşen seçimle güven tazeleyen dernek başkanımız Emrullah Akçay'ı tebrik ediyor, başarılar diliyorum," dedi. Başkan Aydın, göreve geldiği günden itibaren engelli vatandaşlar konusunda yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor. Belediye, bu çerçevede Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Engelliler Koordinasyon Merkezi ve Sağlık İşleri Koordinatörlüğü aracılığıyla başarılı işlere imza atıyor.

Belediye Başkanı Aydın'ın liderliğinde, engelli vatandaşların toplum içinde daha aktif rol alabilmeleri ve yaşam kalitelerinin artırılması için çeşitli projeler hayata geçirildi. Bu projeler arasında erişilebilirlik çalışmaları, eğitim programları ve sosyal etkinlikler bulunuyor. Aydın, engelli bireylerin toplumsal hayata katılımlarını önemsediğini ve bu yönde çalışmaların devam edeceğini belirtti.