Menu

Aydın Siirtli Hemşehrileriyle Bir Araya Geldi

Yazdır / Tarih: 2024-02-28

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Cumhur İttifakı Orhangazi İlçe Başkanları Gökhan Ulusu, Halil Bozoğlu ve Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte Siirtli hemşehrilerini ziyaret etti. Ziyarette, Orhangazi'nin gelişimi için yaptığı ve yapacağı projeleri anlatan Başkan Aydın, Siirtli hemşehrilerinden destek istedi.

Belediye Başkanı Aydın, ziyarette yaptığı konuşmada, "Orhangazi'yi daha yaşanabilir, daha modern, daha güzel bir ilçe yapmak için çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızda Cumhur İttifakı olarak birlik ve beraberlik içindeyiz. Siirtli hemşehrilerimiz de Orhangazi'mizin çok değerli bir parçasıdır. Onların görüşleri, talepleri, önerileri bizim için önemlidir. Bu ziyaretimizle hem onlarla hasbihal ettik, hem de projelerimizi anlattık. Biz, Orhangazi'yi hep birlikte inşa edeceğiz. Bu yolda Siirtli hemşehrilerimizin de desteğini bekliyoruz." dedi.

Siirtli hemşehrileri de Aydın ve İlçe Başkanları Gökhan Ulusu ve Halil Bozoğlu‘na ilgilerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Diğer Haberler