Aydın ve Cumhur İttifakı Başkanları, Bayburt Alapelit Köyü Derneği'nde

Yazdır / Tarih: 2024-03-07

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Cumhur İttifakı İlçe Başkanları Gökhan Ulusu, Halil Bozoğlu ve meclis üye adaylarının katılımlarıyla Bayburt Alapelit Köyü Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Dernek buluşmasında, Başkan Aydın projelerini anlatarak ikinci dönem için dernek mensuplarından destek istedi.  Ziyarette yaptığı konuşmada Başkan Aydın, "Cumhur İttifakı ilçe başkanlarımız, meclis üye adaylarımız ve teşkilatlarımızla birlikte Alapelit Köyü Derneği'ni ziyaret ettik. Burada, Orhangazi'nin kalkınması ve gelişmesi için planladığımız projeleri hemşehrilerimizle paylaştık. Onların görüş ve önerilerini dinleyerek, ikinci dönem için desteklerini istedik. Başta Dernek Başkanı Sayın Hüseyin Kahraman olmak üzere dernek yönetimine ve Bayburtlu hemşerilerime misafirperverliklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum," dedi.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ve hatıra fotoğraf çektirilmesiyle son buldu. Benzer buluşmalar, yerel yönetimlerin sivil toplum kuruluşlarıyla olan ilişkilerinin önemini ve yerel kalkınma projelerinin başarıya ulaşmasında toplumun desteğinin ne kadar kritik olduğunu gösteriyor.