Menu

Aydın ve Ulusu Erzurumlular Derneği’ni Ziyaret Etti

Yazdır / Tarih: 2024-02-23

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarete, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Recep Altepe, Cumhur İttifakı ilçe başkanları Gökhan Ulusu ve Halil Bozoğlu, mevcut belediye meclis üyeleri ve meclis üyesi adayları da katıldı.

Başkan Aydın, dernek yöneticileri ve üyeleriyle bir araya gelip, Orhangazi hakkında görüş alışverişinde bulunarak 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi. Erzurumluların Orhangazi'de önemli bir yere sahip olduğunu belirten Başkan Aydın, "Erzurumlular, hemşehricilik duygusuyla birlik ve beraberlik içinde yaşayan, milli ve manevi değerlerine bağlı, kültürünü ve geleneklerini yaşatan, şehrimize katkı sağlayan değerli insanlardır." dedi. Belediye Başkanı Bekir Aydın, konuşmasında "Birçok projemiz var ama en fazla kentsel dönüşümü önemsiyoruz. Ülkemiz elbette ki ilçemiz de deprem bölgesi. O kadar ki, depremden konuşurken dahi depreme yakalanabileceğimizi biliyoruz. Bu konuyu gerçekten çok önemsiyoruz." ifadeleriyle devam ederek, Dernek yöneticilerimize nazik misafirperverlikleri için teşekkür etti ve 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi.

Dernek buluşmasında bir konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Ulusu, "Burada kendimizi evimizdeki gibi hissediyoruz. Erzurumlu hemşehrilerimizden her zaman destek aldık. Yine bu desteklerin devam edeceğine inanıyoruz. Misafirperverliklerinden dolayı dernek yöneticilerimize ve bütün Erzurumlu hemşehrilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Diğer Haberler