Aydın ve Ulusu Genç Başkanlarla Buluştu

Yazdır / Tarih: 2024-03-23

Orhangazi'de, AK Parti'nin genç başkanları ve Belediye Başkanı Bekir Aydın, iftar programında bir araya geldi. AK Parti'nin kuruluşundan bu yana görev alan gençlik kolları başkanları ve genç yöneticiler, Belediye Hanımlar Lokali'nde düzenlenen iftar programında buluştu. Başkan Aydın ve Gökhan Ulusunun ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde, 31 Mart yerel seçimleri ve parti politikaları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Aydın, yaptığı açıklamada, genç liderlerin özverili çalışmalarına ve davaya olan bağlılıklarına teşekkür etti. "AK Parti Orhangazi İlçe Başkanlığı olarak, gençlik kollarımızın değerli başkanları ve yönetim kurulu üyelerimizle iftarda buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her bir arkadaşımın samimi çabaları ve sadakati için minnettarım. Rabbim, birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın," dedi.

Toplantıda, genç liderlerin görüşleri dinlenirken, yerel seçimlerin stratejileri ve hedefleri ele alındı. AK Parti'nin değerlerine ve hedeflerine vurgu yapılarak, gelecek dönem için planlar ve projeler tartışıldı. Belediye Başkanı Aydın ve AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Ulusu, genç liderlerle olan bu tür buluşmaların devam edeceğini ve partinin gençlik kollarının önemine dikkat çekti.

Etkinlik, parti içi dayanışmayı ve genç liderlerin siyasi süreçteki rolünü güçlendirmeyi amaçlıyor. Belediye Başkanı Bekir Aydın ve AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Gökhan Ulusu,  gençlik kollarının enerjisini ve yenilikçi fikirlerini, Orhangazi'nin geleceğine yön vermek için değerlendirmeyi hedefliyor. İftar programı, genç liderler arasında birlik ve beraberlik ruhunu pekiştiren bir platform olarak görülüyor ve bu tür etkinliklerin, siyasi gelişmelere katkı sağlayacağına inanılıyor.