Menu

Aydın ve Ulusu Hastanede Tedavi Olan Hastaları Ziyaret Etti

Yazdır / Tarih: 2024-02-29

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın ve AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Ulusu, devlet hastanesinde yatarak tedavi olan hastaları ziyaret etti. Aydın ve Ulusu, hastalarla tek tek ilgilenerek geçmiş olsun dileklerini sundu. Başkanlar Bekir Aydın ve Gökhan Ulusu ‘ya ziyaret esnasında Belediye Başkanı Bekir Aydın'ın eşi Kıymet Aydın, belediye meclis üye adayları ve parti teşkilat mensupları eşlik etti.

Geçmiş Olsun Dileklerimizi Sunduk

Belediye Başkanı Bekir Aydın, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "Göreve geldiğimiz günden itibaren düzenli olarak yaptığımız hastanede tedavi gören hasta ziyaretlerimizi bugün de gerçekleştirdik. Bizler şehrin bütün değerleriyle buluşmayı önemsiyoruz; fakat özellikle tedavi gören hemşehrilerimizi ziyaret etmeyi, onların dertlerine ortak olmayı ve şifa dilemeyi öncelikli görevimiz olarak kabul ediyoruz. Allah izin ederse ziyaretlerimizi önümüzdeki dönemde de sürdüreceğiz." dedi.

Uzman Doktor Eksiğimiz Kalmadı

Hastane ziyareti ile ilgili bir açıklamada AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Gökhan Ulusu yaptı. Ulusu, açıklamasında, "Hastanemiz bina olarak zaten çok yeterli durumda. Bir miktar doktor eksiğimiz vardı; fakat bu eksimizi tamamladık. Hastanemizi çok daha iyi bir duruma getireceğiz. Belediye başkanımız, değerli eşleri ve partili arkadaşlarımızla birlikte hasta ziyaretimizi yaptık. Ziyarette hemşehrilerimize geçmiş olsun deyip, şifa diledik." ifadelerini kullandı.

Başkanlar, ilerleyen günlerde de Orhangazi'nin değerleriyle buluşmaya devam edeceklerini belirtti.

Diğer Haberler