Aydın, Yeni Dönemi Planlıyor: Muhtarlarla Büyük Buluşma

Yazdır / Tarih: 2024-05-15

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, yerel yönetimde muhtarların önemli bir rol oynadığının altını çizerek, Orhangazi Belediyesi'nde düzenlenen toplantıda muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıda, muhtarların sorunları ve önerileri dikkatle dinlendi ve yeni dönem için planlamalar yapıldı.

Başkan Aydın, toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Şehrimizin her köşesinde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak ve onların sesi olmak adına, değerli muhtarlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Orhangazi’mizin sokak sokak, mahalle mahalle gelişimine katkı sağlamak bizim için büyük bir onur" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Ulusu, Belediye Başkan Yardımcıları Lütfi Bakırdan, İbrahim Altuntaş, Bilal Acar ve Erkan İnce, Meclis Üyeleri, BUSKİ İlçe Müdürü ve Belediye Birim Müdürlerinin de katıldığı toplantıda, şehrin geleceğine yön verecek projeler ele alındı. Muhtarlar, belediye ile iş birliği içinde, mahallelerin sorunlarını çözmek ve hizmet kalitesini artırmak için önerilerini sundu.

Başkan Aydın açıklamasının devamında, "Muhtarlarımız, demokrasimizin temel taşlarıdır. Onların görüşleri ve önerileri, şehrimizi daha yaşanabilir kılmak adına bizim için çok değerli. Bu toplantılar, şehrimizin her bir mahallesine hizmet götürme noktasında bizlere yol gösteriyor “ifadelerini kullandı.

Toplantının ardından muhtarların dile getirdiği sorunların çözümü ve önerilerin hayata geçirilmesi için ivedilikle çalışmalar başlatılması kararlaştırıldı. Belediye başkanı Aydın ve ekibi, muhtarlarla düzenli olarak bir araya gelerek, Orhangazi'nin her mahallesinin gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor.

Orhangazi Belediyesi'nin düzenlediği bu toplantı, yerel yönetimlerin vatandaş odaklı hizmet anlayışını pekiştiren ve şehrin tüm mahallelerinin kalkınmasına katkıda bulunacak önemli bir adım olarak görülüyor. Belediye başkanı Bekir Aydın ve ekibinin, şehrin değerleriyle buluşmaya ve yerel demokrasinin temsilcileri olan muhtarlarla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceği vurgulandı.