Menu

Aydın’dan Yoğun Kadınlar Günü Programı

Yazdır / Tarih: 2024-03-08

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde yoğun bir program uyguladı. Belediye Başkanı Aydın, çeşitli etkinlikler düzenleyerek birçok farklı etkinliğe katıldı.

Başkan Aydın, "Bugün kadınlarımızın günü. Her zaman, ama özellikle bugün, farkındalık oluşturma adına kadınlarımızın kıymetini çok daha fazla bilmeliyiz." dedi.

Dünya Kadınlar Günü programı kapsamında Nadır Sosyal Tesislerinde başta şehit ve gazi yakınları olmak üzere Orhangazi'li kadınlara kahvaltı verildi. Belediye Başkanı Bekir Aydın, ardından Bal-Göç Kadınlar Günü kahvaltısına katılarak kadınların Kadınlar Gününü kutladı. Serada çalışan kadınları da ziyaret eden Başkan Bekir Aydın, kadınlarla sohbet ederek sorun ve önerilerini dinledi. Ayrıca, Orhangazili kadınlar için ücretsiz sinema gösterimi yapıldı. Yine Kadınlar Günü vesilesiyle Hanımlar Lokali'nde düzenlenen sağlık paneli ve kadınlar matinesi şehirde yaşayan kadınlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Başkan Aydın, bu özel günün anlamını vurgulayarak, kadınların toplumun temel taşı olduğunu ifade etti. Kadınların hakları için, hak ettikleri yerlere ulaşabilmeleri için birlikte mücadele etmeye devam etmemiz gerektiğini belirtti.

Bu güzel etkinliklerle, Orhangazi'deki kadınların günü kutlandı ve farkındalık oluşturma adına onların değeri bir kez daha vurgulandı.

Diğer Haberler