Menu

Baba ve Belediye Başkanı Bekir Aydın Nikah Masasında: Hem Hüzün Hem Mutluluk Aynı Anda Yaşandı

Yazdır / Tarih: 2024-07-06

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, kendi kızının nikâhını kıydı. Düğün merasimi sonrasında Orhangazi Belediyesi nikâh salonunda gerçekleştirilen törende Başkan Bekir Aydın, hem baba hem belediye başkanı olarak kızı Şevval ile damadı Alperen'in nikâhını kıydı.  Düğün ve nikâh törenlerinde Başkan Bekir Aydın ve eşi Kıymet Aydın duygusal anlar yaşadı.

Belediye Başkanı Aydın, törenler de yaptığı konuşmalarda, "Hüzünle mutluluğu her iki uçta aynı anda yaşadım. Sevgili kızıma ve damadıma ömür boyu mutluluklar diliyorum," dedi. Aydın, sözlerine şöyle devam etti:

"Güzel kızım Şevval ile sevgili oğlum Alperen’in en mutlu anlarında bizleri yalnız bırakmayan, mutluluğumuza ortak olan başta Bursa Valimize, Orhangazi İlçe Kaymakamımıza, önceki dönem Başbakan Yardımcımıza, AK Parti ve MHP İl ve İlçe Başkanlarımıza, Milletvekillerimize, İlçe Belediye Başkanlarımıza, İl Emniyet Müdürümüze, önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanlarımıza, Cumhur İttifakımızın il ve ilçe yöneticilerine, Belediye Meclis Üyelerimize, Ülkü Ocakları Başkanımıza, Siyasi Parti İlçe Başkanlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanlarımıza, Muhtarlarımıza, Kurum Temsilcilerimize, dava arkadaşlarıma, mesai arkadaşlarıma ve kıymetli hemşerilerime ayrı ayrı gönülden teşekkür ediyorum."

Düğün töreninde aileleri yalnız bırakmayan çok sayıda misafir de Orhangazi'de bir araya geldi. Törenler duygusal anlar yaşanarak sona erdi.

Diğer Haberler