BAKAN MÜEZZİNOĞLU CUMARTESİ GÜNÜ ORHANGAZİ'DE

Yazdır / Tarih: 2016-11-02

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti İlçe başkanı Mustafa Kaya ile birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nu bakanlık makamında ziyaret etti. Ankara ziyaretleri kapsamında Bakan Müezzinoğlu’na Zeytin ve Turşu Festivali için hazırlanan özel paketi sunan Başkan Çağlayan, Bakan Mehmet Müezzinoğlu ile Orhangazi’de yapımı tamamlanan bazı kamu yatırımlarının açılış programlarını masaya yatırdı.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, spor, eğitim ve sağlık alanında bazı yatırımların tamamlandığını ve bazılarının tamamlanma aşamasında olduğunu belirterek, bakan Müezzinoğlu ve Bursa milletvekillerinin de katılımı ile açılışları gerçekleştireceğiz. Orhangazi’nin eğitim,  sağlık ve spor tesisleri ile sosyal donatı alanları ile ilgili eksiklerinin gideirlmesi ve tamamlanması için de gece gündüz çalıştıklarını belirten Çağlayan, yeni projelerimiz de yolda dedi.