Bal-Göç Genel Baskani Doç.Dr. Yüksel Özkan ve Yönetim Kurulu Belediye Baskani Neset Çaglayan'i Ziyaret Etti

Yazdır / Tarih: 2014-05-03

Bal-Göç Genel Baskani Doç.Dr. Yüksel Özkan ve Yönetim Kurulu dün Belediye Baskani Neset Çaglayan´i makaminda ziyaret etti. Çaglayan´a yeni görevinde basarilar dileyen Bal-Göç Genel Merkezi Bursa´da ve Orhangazi´de bir çok Bulgaristan Göçmeni Türklerin oldugunu söylerlerken bu anlamda ortak kültür ile yasadiklarini ifade ettiler. Bursa´nin en büyük derneklerinden birinin de Orhangazi´de oldugunu ifade eden Genel Baskan Yüksel Özkan Bal-Göç´ün önemli etkinliklere imza attigini da belirtti.

Belediye Baskani Neset Çaglayan bu nazik ziyaretlerinden dolayi Yüksel Özkan ve yönetim kuruluna tesekkür ederken Orhangazi´de güzel bir kültür mozaigi olusturuldugunu bu anlamda da iyi islere birlikte imza atacaklarini ifade etti.