BALKAN ŞAMPİYONUNDAN BAŞKAN ÇAĞLAYAN'A ZİYARET

Yazdır / Tarih: 2016-06-06

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Sırbistan’da düzenlenen Balkan Karate Şampiyonasına katılan ve burada Balkan Şampiyonu olan Orhangazi Belediyesporlu sporcu Fatma Satık’ı ağırladı. Fatma Satık’ın antrenörü Orhan Kaplan ve Belediyespor Koordinatörü Şinasi Kaya ile birlikte Başkan Çağlayan’ı ziyaret eden şampiyon karateci Fatma Satık, şampiyonada elde ettiği birincilik madalyasını başkan Çağlayan’a sundu. Madalyayı Fatma Satık’a takan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Fatma kızımız bizi şampiyonluklara alıştırdı. Türkiye, Balkan, Avrupa şampiyonlukları ile bizlerin her zaman gururu oldu. Kendisinden gelecekte çok daha büyük başarılar bekliyoruz.

Fatma Satık’ın daha büyük başarılar elde ederek bizleri gururlandırmaya devam edeceğinden emnim dedi. Fatma Satık’ın antrenörü Orhan Kaplan ise belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a spora verdiği destekten dolayı teşekkür etti.