Menu

Basbakan Yardimcisi, Hükümet Sözcüsü ve Bursa Milletvekili Bülent Arinç’tan “Hayirli Olsun” Ziyareti

Yazdır / Tarih: 2014-04-20

 

    Basbakan Yardimcisi, Hükümet sözcüsü ve Bursa Milletvekili Bülent Arinç haftasonu programinda Bursa programi içersinde Orhangazi’ye de gelerek Belediye Baskanligina seçilen Neset Çaglayan’i ziyaret etti.
   Yeni görevinde basari dileklerinde bulunan Bülent Arinç, Ak Parti belediyeciliginin Orhangazi’de ciddi anlamda hissedileceginden kimsenin süphesi olmamasi gerektigini belirtirken bu anlamda Neset Çaglayan’a da güvenlerinin tam oldugunu ifade etti.
    Orhangazi Belediyesi hafta sonu hükümetin en yetkili ikinci ismi olan Basbakan Yardimcisi ve Hükümet sözcüsü Bülent Arinç’i agirladi. Belediye Baskani Neset Çaglayan’a hayirli olsun ziyaretinde bulunan Arinç, yeni görevinde baskana basarilar diledi. Ak Parti belediyeciliginin hissedilecegi önemli yerlerden birinin Orhangazi olacagini söyleyen Bülent Arinç ilçede yapilacak çok is var, hükümetimiz bunun farkinda, Belediye Baskani Neset Çaglayan’da siyasi tecrubesi ve hizmet sevdasi ile bunu biliyor, bu anlamda Orhangazi’nin hizmete doyacagi bir dönem olacak. Ankara’da Bursa’da her zaman için destek olacagiz. Yapacagimiz yatirimlar ile Bursa’nin gözde ilçelerinden olan Orahgazi her geçen gün biraz daha gelisecek dedi.
   Belediye Baskani Neset Çaglayan her zaman için desteklerini hissettigi Basbakan Yardimcisi Bülent Arinç’a, Bursa Valisi Münir Karaloglu’na basta Ismail Aydin olmak üzere tüm Bursa milletvekillerine, Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Recep Altepe’ye ve tüm teskilat mensuplarina tesekkür etti. Baskan Çaglayan “Hükümetimizin gücünü her daim hissedecegimizi biliyoruz bizlere güvenen kimseyi mahçup etmeyecegiz gecemizi gündüzümüze katip hizmet edecegiz Orhangazi’yi bölgenin en gözde ilçelerinden biri yapmak için ben ve ekip arkadaslarim çabalayacagiz. dedi.

 

Diğer Haberler