Başkan Aydın Ak Parti’nin Değerleriyle Buluşmaya Devam Ediyor

Yazdır / Tarih: 2024-03-19

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, AK Parti'nin önceki dönemlerde görev almış yöneticileriyle iftar yemeğinde buluştu. Hanımlar Lokali'nde gerçekleşen etkinlik, geçmiş dönem yöneticileri ile dayanışmayı pekiştirmek amacı taşıdı. İftar yemeği, dostane bir havada yapıldı ve Belediye Başkanı Aydın, İlçe Başkanı Gökhan Ulusu, önceki dönem İlçe ve Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve diğer geçmiş dönem yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantı sırasında, ilçenin geleceğine yönelik beraberlik ve iş birliği vurgusu yapıldı ve Orhangazi ile alakalı konular üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Belediye Başkanı Aydın toplantıda “kurulduğu günden itibaren partimizin toplantıları aynı zamanda dost meclisleri olmuştur” diyerek AK Parti'nin sağlam dayanışmasını öne çıkardı. Aydın, "İftarımızı partimizin geçmiş dönemindeki yöneticilerle paylaşarak, sohbet edip, fikirlerimizi birbirilerimize ilettik. Gelecek dönemi konuştuk. Bu doğrultuda atılacak adımları tartıştık. Gerçekten çok güzel bir buluşma oldu. Bu buluşmalarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz. “ifadelerini kullandı.  Önceki dönem yöneticileri, seçim süreci ve gelecek planları üzerine düşüncelerini ve önerilerini dile getirdi. Toplantının genel atmosferi, ilçenin kalkınması için birlikte düşünme ve iş birliği yapma isteğini gösterdi. İftar sofrası, hem maddi hem de manevi bereketin bir simgesi olarak öne çıkıyor. İfade edilen görüşler, Orhangazi için umut verici bir gelecek vaat ediyor.