Menu

Başkan Aydın Ardahanlı Hemşehrilerine Projelerini Anlattı

Yazdır / Tarih: 2024-03-11

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Cumhur İttifakı ilçe başkanları Gökhan Ulusu ve Halil Bozoğlu ile birlikte Orhangazi Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında projelerini tanıtan Aydın, dernek üyelerinden destek talebinde bulundu.

Başkan Aydın, yaptığı açıklamada, "Ardahanlı hemşehrilerimizin misafiri olduk. Orhangazi Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'ni, Cumhur İttifakı ilçe başkanlarımız ve meclis üyesi adaylarımızla ziyaret ettik. Nazik misafirperverlikleri ve destekleri için kıymetli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum," dedi.

Dernek Başkanı Hikmet Topçu ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyen Aydın, "Derneğimizin faaliyetleri, kültürümüzün ve dayanışma ruhumuzun yaşatılmasında önemli bir rol oynuyor. Bu vesileyle, projelerimizi anlatma ve destek alma fırsatı bulduk," ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Aydın, ilerleyen günlerde de yoğun çalışma temposunu sürdüreceğini belirtti. Orhangazi'nin gelişimi ve halkın refahı için planlanan projelerin hayata geçirilmesi konusunda kararlı olduklarını vurgulayan Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, "Hemşehrilerimizin desteğiyle, Orhangazi'mizi daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz," şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Hikmet Topçu ise, "Belediye Başkanımızın ve Cumhur İttifakı'nın ilçe başkanlarının bizleri ziyaret etmeleri, derneğimize verilen değeri gösteriyor. Kendilerine ve meclis üyesi adaylarımıza çalışmalarında başarılar dileriz," dedi.

Orhangazi Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin faaliyetleri, Ardahanlıların kültürel değerlerini koruma ve yeni nesillere aktarma konusunda önemli bir işlev görüyor.

Diğer Haberler