Başkan Aydın Bakan Kasapoğlu’nun Bursa Ziyaretine Katıldı

Yazdır / Tarih: 2022-12-25

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu‘nun Bursa temaslarına katıldı. Bakan Kasapoğlu Bursa temasları sırasında birçok ziyaret, temel atma ve açılış töreni gerçekleştirdi. Ziyarette en çok ilgi çeken Havuzlu Park’ta büyük dönüşüm İçeren temel atma töreni oldu. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu‘nun Bursa ziyareti sırasında startı verilen Havuzlu Park temel atma törenine Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu, Atilla Ödünç, Ahmet Kılıç, Refik Özen, Zafer Işık, Müfit Aydın, Osman Mestan, Mustafa Esgin, Ak Parti İl Başkanı Davut Gürkan, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Kaymakamı Ali Partal, Olimpiyat madalyalı Milli Sporcu Hatice Kübra İlgün, Milli sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu‘nun gerçekleştirdiği Bursa ziyaretine katıldı. Bakan Kasapoğlu’nun Bursa temasları kapsamında birçok temel atma ve açılış töreni yapıldı. Bakan Kasapoğlu‘nun temasları sırasında en çok ilgi çeken Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle yeniden Bursalılara hizmet vermeye başlayacak olan Havuzlu Park temel atma töreni oldu. Çekirge ’de bulunan Havuzlu Park Uluslararası müsabaka yapılabilecek şekilde 1935 yılında Bursa’ya kazandırıldı. Şehrin En önemli simgelerinden Havuzlu Park, uzun süre boş bırakıldıktan sonra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi. Son 4 yıldır atıl kalan havuzlu park yeniden hayat bulacak. düzenlenen temel atma töreniyle start alan projede yaklaşık 11 bin metrekarelik bir alanda, mevcut yapının yerine daha modern tekniklerle, fonksiyonel olarak daha uygun, kullanıcı kapasitesi artırılmış, ulusal müsabakaların da düzenlenebileceği standartlarda proje tasarlandı. Havuzlu Park tesislerinde, 1.250 metrekarelik kapalı havuz, 195 metrekarelik açık atlama havuzu, 115 metrekare açık havuz, 550 kişilik tribün olacak. Ayrıca fitness salonu, sağlık odaları, giyinme odaları, termal hamam, sauna, bay bayan soyunma odaları, duş, wc’ler ve idari birimler ve 45 araçlık açık otopark yer alacak.