Menu

Başkan Aydın Bereket Sofrasında Engelli Vatandaşlar ve Aileleriyle Buluştu

Yazdır / Tarih: 2024-03-27

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, engelli vatandaşlar ve aileleri ile bir araya gelerek iftar programında buluştu. Nadır Sosyal Tesislerinde düzenlenen bu özel etkinliğe, eşi Kıymet Aydın’la birlikte katılan Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın yanı sıra, Sakatlar Derneği Başkanı Emrullah Akçay, engelli vatandaşlar ve aileleri iştirak etti.

Başkan Aydın, konuşmasında insanların tutum ve davranışlarından kaynaklı engellerin ortadan kaldırılması gerektiğini vurguladı. Kendisine göre, insanlardan kaynaklı düşünsel, sosyal ve fiziksel engeller ortadan kaldırıldığında, engellilik ya da engelli kavramının anlamını yitirdiğini belirtti. Ayrıca, Türkiye'yi çağ atlatan liderleri ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın engellilik ve engelliler konusunda önemli adımlar attığını ifade etti.

Orhangazi Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğin gereği açısından engelli hemşerileri için birçok çalışma yaptıklarını dile getiren Başkan Aydın, engelli koordinasyon merkezi ve sağlık koordinasyon birimi aracılığıyla engelli ve ağır hasta hemşerileriyle ilgili destek verdiklerini söyledi.

Başkan Aydın, iftar programının ardından engelli vatandaşlar ve aileleriyle sıcak sohbetler gerçekleştirdi. Bu vesileyle bir kez daha beraber olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, yaklaşan Ramazan Bayramını tebrik etti ve katılımcılara saygı ve sevgiyle selamlarını iletti. Belediye Başkanı Bekir Aydın, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Aydın bu doğrultuda engelli vatandaşlar için düzenlenen İftar buluşması etkinliğine katıldı. Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın şehrin değerleri ile bir araya gelmeyi sürdürecek.

 

Diğer Haberler