Menu

Başkan Aydın Cuma Buluşmaları Kapsamında Orhangazililerle Bir Araya Geldi.

Yazdır / Tarih: 2022-12-23

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Cuma Buluşmalarına devam ediyor. Başkan Aydın bu çerçevede her Cuma olduğu gibi geçtiğimiz Cuma günü de vatandaşlarla bir araya geldi. Randevusuz Halk Buluşmaları her hafta Cuma günleri 10.00, 12.00 saatleri arasında yapılmaya devam edilecek.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Halkla Randevusuz Cuma Buluşmaları, kapsamında geçtiğimiz Cuma günü de Orhangazililerle buluştu. Geleneksel hale getirilen Cuma Buluşmaları, her hafta Cuma günleri, saat 10.00, 12.00 arasında randevusuz şekilde yapılıyor. Cuma Buluşmalarından, halk için daha rahat bir ortamda, halkın sorun ve şikâyetlerini dinlemek, sorun ve şikâyetleri birinci elden değerlendirmek ve Orhangazi hakkında fikir alışverişinde bulunmak amaçlanıyor. Randevusuz, Cuma Buluşmalarında öngörülemeyen sebeplerden dolayı bir aksama olursa önceden Orhangazi Belediyesi sosyal medya hesaplarından duyurulacak.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Cuma Buluşmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada “ artık geleneksel hale getirdiğimiz Cuma Buluşmalarında bu haftada değerli hemşerilerimle bir araya geldik. Vatandaşlarımızda karşılıklı sohbet edip fikir alışverişinde bulunduk.” Dedi. Belediye Başkanı Bekir Aydın sözlerini “  Allah bir aksilik vermediği sürece inşallah her cuma günü değerli hemşerilerimle buluşmaya, onları birinci ağızdan dinlemeye, önerilerini ele almaya ve Orhangazi’mizi konuşmaya devam edeceğiz.”  ifadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler