Başkan Aydın Cuma Buluşmalarına Devam Ediyor.

Yazdır / Tarih: 2022-11-18

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, halkla randevusuz, Cuma buluşmaları, çerçevesinde görüşmelerini sürdürüyor. Randevusuz halk buluşmaları her hafta cuma günleri 10.00, 12.00 saatleri arasında yapılmaya devam edilecek. Geçtiğimiz Cuma günü, Cuma buluşmasında, Belediyeye gelen vatandaşların sorun ve önerilerini dinleyen Başkan Aydın misafirleriyle Orhangazi hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, yoğun çalışma temposunu sürdürüyor. Başkan Aydın bu kapsamda halkla daha yakın İşbirliği içerisinde olabilme bağlamında randevu olmaksızın Orhangazililerle buluştu. Belediye Başkanı Bekir  Aydın geçtiğimiz haftalarda başlattığı, Cuma buluşmaları, başlığı altında her hafta Cuma günleri, saat 10:00 ,  12:00 arasında düzenlediği  randevusuz şekilde Orhangazililerle buluşmalarının Üçüncüsünü gerçekleştirdi. Cuma buluşmalarından, Halk için daha rahat bir ortamda, halkın sorun ve şikâyetlerini dinlemek, sorun ve şikâyetleri birinci elden değerlendirmek ve Orhangazi hakkında fikir alışverişinde bulunmak amaçlanıyor. Randevusuz, Cuma buluşmalarında öngörülemeyen sebeplerden dolayı bir aksama olduğunda, Orhangazi Belediyesinin sosyal medya hesaplarından vatandaşlara duyurulacak. Yaş, engellilik ya da herhangi bir nedenden ötürü Orhangazi Belediyesine gelememe durumu olan Orhangazililer bundan önce olduğu gibi gelecek haftalarda da,  önceden Belediyeye bilgi vermeleri koşuluyla Orhangazi Belediyesine ait araçlarla evlerinden alınacak. Cuma buluşmalarında görüşmeler 65 yaş üzeri ve engelli vatandaşlara öncelik verilerek, geliş sırasına göre yapılıyor.