Menu

Başkan Aydın Cuma Buluşmalarına Devam Ediyor

Yazdır / Tarih: 2023-03-17

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Halkla Randevusuz, Cuma Buluşmaları programına her hafta olduğu gibi bu hafta da devam etti. Belediye Başkanı Bekir Aydın bu kapsamda Cuma günü vatandaşlarla buluştu. Randevusuz Halk Buluşmaları her hafta Cuma günleri 10.00, 12.00 saatleri arasında yapılıyor.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediye Başkanı Aydın bu çerçevede geleneksel hale getirdiği vatandaşlarla randevusuz Cuma buluşmalarının bir yenisini bu Cuma gerçekleştirdi. Randevusuz Cuma buluşmalarından halkla aracısız, daha rahat bir ortamda fikir alışverişinde bulunmak, Orhangazi hakkında görüşmek ve vatandaşların sorunlarını dinlemek amaçlanıyor. Başkan Bekir Aydın Halk buluşmalarını, Cuma buluşmaları, başlığı altında Cuma günleri, saat 10.00, 12.00 arasında randevusuz şekilde yapıyor. Bu haftaki buluşmaya çok sayıda Orhangazili katıldı. Cuma buluşmalarına öngörülemeyen bir gelişme olmadığı sürece ilerleyen haftalarda da devam edilecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Her Cuma olduğu gibi bu haftada hemşerilerimizle bir araya geldik, diyerek sözlerine “ Her hafta yaptığımız Cuma buluşmalarımızı bu haftada gerçekleştirdik. Değerli hemşerilerimizle fikir alışverişinde bulunduk. Onları dinledik, Orhangazi’mizi konuştuk. Bizler en iyi akıl ortak akıldır şeklinde düşünüyoruz.” Cümleleriyle devam etti. Belediye Başkanı Bekir Aydın açıklamasına “ Ön göremediğimiz bir sebep olmadığı sürece her Cuma, Cuma buluşmalarımızı yapmaya devam edeceğiz. Bütün hemşerilerimi bekliyorum.” İfadeleriyle son verdi

Diğer Haberler