Başkan Aydın Cuma Buluşmasını Bu Hafta da Gerçekleştirdi

Yazdır / Tarih: 2023-04-07

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği Halkla Randevusuz, Cuma Buluşmaları, kapsamında bu haftada Orhangazilerle bir araya geldi. Randevusuz Halk Buluşmaları Cuma günleri 10.00, 12.00 saatleri arasında yapılıyor. Cuma Buluşmasında, Belediyeye gelen vatandaşların sorun ve önerileri dinlenerek, Orhangazi hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Başkan Aydın bu çerçevede halkla daha yakın olabilme bağlamında randevusuz şekilde vatandaşlarla buluştu. Vatandaş buluşmaları Cuma Buluşmaları, başlığı altında her hafta Cuma günleri, saat 10.00, 12.00 arasında gerçekleştiriliyor. Düzenlenen randevusuz şekilde Cuma Buluşmalarından, halk için daha rahat bir ortamda, halkın sorun ve şikâyetlerini dinlemek, sorun ve şikâyetleri birinci elden değerlendirmek ve Orhangazi hakkında fikir alışverişinde bulunmak amaçlanıyor. Randevusuz, Cuma Buluşmalarına öngörülemeyen sebeplerden dolayı bir aksama olduğunda Orhangazi Belediyesinin sosyal medya hesaplarından vatandaşlara duyurulacak. Yaş, engellilik ya da herhangi bir nedenden ötürü Orhangazi Belediyesine gelememe durumu olan Orhangazililer önceki Cuma Buluşmalarında gerçekleştirildiği gibi bundan sonraki buluşmalarda da, Belediyeye önbilgi verme koşuluyla, Orhangazi Belediyesine ait araçlarla evlerinden alınacak. Cuma Buluşmalarında görüşmeler 65 yaş üzeri ve engelli vatandaşlara öncelik verilerek, geliş sırasına göre yapılıyor.