Menu

Başkan Aydın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Telekonferans ile Katıldığı Yerel Yönetimler İstişare Toplantısına İştirak Etti

Yazdır / Tarih: 2023-05-20

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferans ile katıldığı “Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısına İştirak etti. Bursa’da yapılan toplantı Bursa, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Düzce, Eskişehir, Kütahya ve Yalova’dan gelen 72 Belediye Başkanının ve 5 il genel meclis Başkanının katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın yoğun çalışma temposunu Cumhur Başkanlığı seçimi öncesinde de sürdürüyor. Belediye Başkanı Aydın bu kapsamda Bursa’da yapılan Ak Parti yerel yönetimler bölge toplantısına katıldı. Toplantıya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan telekonferans yoluyla bağlandı. Bölgesel toplantı 72 Belediye Başkanı ve 5 İl genel meclis başkanının katılımıyla gerçekleştirildi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Aydın açıklamasında, Zafer en çok isteyenin olur, diyerek sözlerine “ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferans ile katıldığı “Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge toplantımızı Bursa’mızda gerçekleştirdik. Toplantıya Bursa, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Düzce, Eskişehir, Kütahya ve Yalova İllerimizden gelen 72 Belediye Başkanımı ve 5 il genel meclis başkanımı katıldı. Cümleleriyle devam etti. Başkan Aydın açıklamasına “  Yerel yönetimlerimiz ve teşkilatımızla birlikte aynı heyecan ve motivasyonla rehavete kapılmadan mahalle mahalle, sokak sokak "Doğru Adam Recep Tayyip Erdoğan" için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.“ İfadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler