Menu

Başkan Aydın Engelli Vatandaşların Yanında

Yazdır / Tarih: 2023-05-03

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın engelli vatandaşları ve ailelerini evlerinde ziyaret etti. Belediye Başkanı Aydın ziyaretlerini eşi Kıymet Aydın ve Orhangazi Belediyesi Engelliler Birimi Koordinatörü Emrullah Akçay ile birlikte gerçekleştirdi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.  Belediye Başkanı Bekir Aydın bu çerçevede engelli ve engelli ailelerinden oluşan vatandaşlara evlerinde ziyaret gerçekleştirdi.  Ziyaretlere eşi Kıymet Aydınla birlikte giden Başkan Aydın vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve önerilerini dinledi. Sıcak sohbetlerin geçtiği ziyaretlerin sonrasında vatandaşlar Belediye Başkanı Bekir Aydın ve eşi Kıymet Aydın‘ın evlerine yaptıkları ziyaretten ötürü çok memnun olduklarını belirterek kendilerine çok teşekkür ettiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Bekir Aydın yaptığı açıklamada, inşallah ilerleyen günlerde bütün şehri kapsayan ziyaretlerimizi sürdüreceğiz, diyerek sözlerine “ Çocuklarımızla, gençlerimizle kadınlarımızla, engelli ve yaşlılarımızla bütün Orhangazi olarak biz büyük bir aileyiz. Bu çerçevede Orhangazi’mizin değerleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” Cümleleriyle devam etti. Belediye Başkanı Bekir Aydın açıklamasına “ değerli eşim ve mesai arkadaşlarımla birlikte engelli vatandaşlarımızın ve ailelerini ziyaret ettik. Gerçekten çok samimi anlar, benim için çok değerli saatler geçirdik. İnşallah ilerleyen günlerde bütün şehri kapsayan ziyaretlerimize devam edeceğiz.” İfadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler