Menu

Başkan Aydın Engelliler Haftası Etkinliğine Katıldı

Yazdır / Tarih: 2023-05-11

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın 10 –16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Saadet ÖcalGiray Özel Eğitim Meslek Okulunda düzenlenen programa katıldı. Programda, özel eğitim alan Öğrencilerle bir araya gelen Başkan Aydın, sergi açılışını yaparak düzenlenen etkinliği izledi. Programa Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın yanı sıra, Orhangazi Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Emrullah Akçay ve okulda özel eğitim alan öğrencilerin aileleri İştirak etti.

Orhangazi Belediye Başkanı 10-16 Mayıs engelliler haftası nedeniyle yoğun çalışma temposuna devam etti. Başkan Aydın bu çerçevede Orhangazi‘de eğitim hayatını sürdüren Saadet ÖcalGiray Özel Eğitim Meslek Okulunda düzenlenen programa katıldı. Programda öğrenciler ve aileleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Aydın özel eğitim öğrencilerinin el emeklerinden oluşan serginin açılışını yaptı. Belediye Başkanı Bekir Aydın serginin gezilmesinin ardından öğrencilerin hazırlayıp sunduğu etkinlikleri izledi.

Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, muhteşem bir sergiye ve gösterilere şahitlik ettik, diyerek sözlerine “Saadet ÖcalGiray Özel Eğitim Meslek Okulumuzda kardeşlerimizin hazırladıkları etkinliklere katıldık. Hem el emekleriyle hazırlayıp sundukları sergide, hem de diğer etkinliklerde gerçekten gönüllerini koyarak ortaya muhteşem eserler çıkartmışlar. Ben hep söylüyorum, kardeşlerimizin önlerindeki insanlardan kaynaklı engelleri kaldırdığımızda ortada engellilik denen bir şey kalmaz.“ cümleleriyle sürdürdü. Başkan Aydın açıklamasına “ misafirperverliklerinden ötürü, Saadet ÖcalGiray Özel Eğitim Meslek Okulu yöneticilerine ve değerli öğrenci kardeşlerime çok teşekkür ediyorum.“ ifadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler