Menu

Başkan Aydın Esnaf Hemşehrileriyle Bir Arada

Yazdır / Tarih: 2024-03-07

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, hemşehrileriyle buluşmalarına devam ediyor. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Yavuz, İlçe Başkanı Gökhan Ulusu ve Belediye Meclis Üye adaylarıyla birlikte gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri, Gemlik Caddesi, Kültür ve Gençlik Merkezi civarı ve Perşembe Pazarı'nda yapıldı.

Başkan Bekir Aydın, ziyaretleri sırasında esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, hayırlı işler temennisinde bulundu ve ikinci dönem için destek istedi. Projelerini anlatan Başkan Aydın, "Göreve geldiğimiz günden itibaren her fırsatta vatandaşlarımızla bir arada oluyoruz. Bu kapsamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz," dedi.

Ziyaretlerde, esnafların taleplerini dinleyen ve onlarla projelerini paylaşan Aydın, "Bursa Milletvekilimiz Mustafa Yavuz, İlçe Başkanımız Gökhan Ulusu ve Belediye Meclis Üye adaylarımızla birlikte esnaf hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Gemlik Caddesi, Kültür Merkezi çevresi ve Perşembe Pazarımızda faaliyet gösteren esnaflarımızla bir arada olduk. Onları dinledik, taleplerini aldık. Ayrıca hayırlı işler dileklerimizi sunarak projelerimizi anlatıp ikinci dönemimiz için destek talep ettik," ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Bekir Aydın, ilerleyen günlerde de ara vermeksizin kentin değerleriyle bir arada olmaya devam edeceğini belirtti.

Diğer Haberler