Menu

Başkan Aydın Fatih ve Örnekköy Mahallelerinde

Yazdır / Tarih: 2024-03-14

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Cumhur İttifakı belediye meclis üyeleri, belediye meclis üye adayları ve teşkilat mensuplarıyla birlikte hemşehrileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Aydın bu bağlamda, Örnekköy ve Fatih mahallelerinde vatandaşlarla buluşarak gelecek dönem için projelerini anlatıp destek istedi.

Şehrimizin Her Köşesinde Hemşerilerimizle Birlikte Olacağız

Belediye Başkanı Aydın Açıklamasında, "Durmak nedir, yorulmak nedir bilmeyiz biz. Şehrimizin her köşesinde hemşehrilerimizle bir arada olacağız. Meclis üyelerimiz, meclis üyesi adaylarımız ve teşkilat mensuplarımızla birlikte vatandaşlarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Fatih Mahallemiz ve Örnekköy Mahallemizde, Orhangazi'nin geleceği için Cumhur İttifakı Belediye Başkanı olarak yapacağımız çalışmaları, projelerimizi anlatıp hemşehrilerimizden destek istedik. Vatandaşlarımızın ilgi ve alakası bizi gerçekten çok mutlu ediyor. İnşallah gelecek dönemimizde hemşehrilerimizle el ele vererek çok daha başarılı çalışmalara imza atacağız" dedi.

Halka Direk Olarak Dokunan Projeler Dikkat Çekiyor

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın'ın ikinci dönem için hazırladığı projeler dikkat çekiyor. Özellikle Kentsel dönüşüm, Tarımsal Çalışmalar,  Millet Bahçesi,  Mesire Alanları ve Turizmle ilgili projeler öne çıkıyor. Başkan Aydın, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürecek. Bu kapsamda Cumhur İttifakı başkanları ve teşkilat mensuplarıyla birlikte merkez mahalle, çevre mahalle demeden bütün Orhangazi'yi adım adım gezerek vatandaşlarla bir araya gelip projelerini anlatacak.

Diğer Haberler