Menu

Başkan Aydın Gençlerle Hem Sohbet Etti Hem Eğlendi

Yazdır / Tarih: 2024-02-21

Orhangazi'nin gençleri, AK Parti Orhangazi İlçe Gençlik Başkanlığının düzenlediği "Gençlik Aşkıyla Bursa Orhangazi" gençlik buluşmasında bir araya geldi. Nadır Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen gençlik buluşmasında gençler doyasıya eğlendi. Gençler, partili büyüklerini havai fişek ve meşalelerle karşıladı. Gençlik buluşmasına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Cumhur İttifakı İlçe Başkanları Gökhan Ulusu ve Halil Bozoğlu, geçmiş dönem belediye başkanları Yusuf Korkusuz ve Neşet Çağlayan, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkan Acar, Ülkü Ocakları Başkanı Emre Bayram Çil, teşkilat mensupları ve gençler katıldı. Gençlik buluşmasında birlik beraberlik içerisinde seçime hazırız mesajı verildi.

Belediye Başkanı Bekir Aydın, gençlik buluşmasında gençliğe seslendi. Başkan Aydın, konuşmasında "Cumhur İttifakı gençliği, çay ve çerezle eğlenmesini bilen pırıl pırıl bir gençliktir." diyerek sözlerine şöyle devam etti: "AK Parti hükümetleri zamanında hem ülkemiz, hem Bursa’mız, hem de Orhangazi'miz gelişmiştir ve gelişmeye devam ediyor. Allah'ın izniyle bizler de ilçemiz için güzel çalışmalar gerçekleştirdik. İnşallah sizlerin de destekleriyle, sizlerin de çalışmalarıyla ikinci dönemimiz nasip olduğunda çok daha güzel işlere imza atacağız. Bu geceyi hazırlayan AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve teşkilatına ve Ülkü Ocakları Başkanı ve teşkilatına çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Orhangazili gençlerin gecesinde gençler doyasıya eğlendi. Yaktıkları ateşlerin çevresinde toparlanan gençler şarkılar söyledi. Bunun yanı sıra gençlerden oluşan folklor ekipleri gösteriler yaptı. Muhteşem gece, birlik ve beraberlik mesajlarıyla sona erdi.

Diğer Haberler