Menu

Başkan Aydın Hastanede Yatan Hastaları Ziyaret Etti.

Yazdır / Tarih: 2023-05-11

Belediye Başkanı Bekir Aydın Orhangazi Devlet Hastanesinde yatan hastalara ziyaret gerçekleştirdi. Hastane ziyaretine eşi Kıymet Aydınla birlikte giden Belediye Başkanı Bekir Aydın yatarak tedavi edilen hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.  Başkan Bekir Aydın ve eşi Kıymet Aydın ziyaret sırasında hasta vatandaşlara gül sundu.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın ara vermeden çalışmalarına devam ediyor.  Başkan Aydın bu kapsamda Orhangazi Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret etti. Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Bekir Aydın hastalarla tek tek ilgilenerek acil şifa dileklerini sundu.

Belediye Başkanı Aydın konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Aydın açıklamasına, hemşehrilerimizin yüzlerindeki gülümseme bizim için her şeye bedeldir, diyerek sözlerine “ sevgili eşimle birlikte devlet hastanemizde tedavi gören vatandaşlarımıza ziyaret gerçekleştirdik. Ülkemizde cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde sağlık konusunda Cumhuriyet tarihinin görülmemiş çalışmaları yapılmıştır. Bu çalışmalardan vatandaşlar memnun, dolayısıyla biz de onların memnuniyetlerinden ötürü mutluyuz.“ Vurgulamalarıyla devam etti. Başkan Aydın açıklamasına “inşallah ilerleyen günlerde ziyaretlerimize devam ederek hemşehrilerimizle bir arada olacağız.“ ifadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler