Menu

Başkan Aydın İftar Programında Gençlerle Bir Araya Geldi

Yazdır / Tarih: 2023-04-12

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın İftar programında gençlerle buluştu. Nadır Sosyal Tesislerinde yapılan iftar programına Orhangazi Belediyesi Halk Dansları Topluluğu ve Orhangazi Belediyesi Kafkas Ekiplerinde yer alan 120 genç katıldı. Başkan Aydın gençlere eşi Kıymet Aydın ve çocuklarıyla birlikte eşlik etti.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Başkan Aydın bu çerçevede Sosyal ve Kültür İşleri Müdürlüğünün organize ettiği iftar programında gençlerle buluştu. Başkan Bekir Aydın Orhangazi Halk Dansları Topluluğu ve Orhangazi Kafkas Ekiplerinde yer alan 120 gençle bir araya geldiği iftar programında gençlerle sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu. İftar programına katılan Gençler,  programdan dolayı çok mutlu olduklarını İfade ederek, Belediye Başkanı Aydın’a teşekkür ettiklerini belirtti.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın iftar programıyla ilgili yaptığı açıklamada, İftar programında gençlerle gençleştik, diyerek sözlerine “ uzmanlar gençlerimizi belli kuşaklara ayırıyorlar. Elbetteki bilgilerine ve görüşlerine saygılıyız ama benim onların arasında olduğum zaman gördüğüm şudur. Bu gençlik, Vatanını milletini seven, Devleti’nin güzel şeyleri ile mutlu olan, kötü olaylarıyla üzülen altın kuşağıdır. Cümleleriyle devam etti. Başkan Aydın açıklamasına “ gençlerimizle iftar programında bir araya geldik. Organizasyon için teşekkür ettiler fakat esas ben onlara teşekkür etmem gerekir. Çünkü gerçekten çok güzel, çok keyifli bir akşam geçirdik. Emeği geçen herkese ve gençlerimize tekrardan teşekkür ediyorum.“ İfadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler