Başkan Aydın, İftar programında Kahramanları ağırladı

Yazdır / Tarih: 2023-04-05

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın İftar programında Orhangazi Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi OBAK ile bir araya geldi. İftar programı Orhangazi Belediyesi Hanımlar Lokalinde yapıldı. Programa Belediye Başkanı Bekir Aydın, eşi Kıymet Aydın, Belediye Başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve OBAK personeli katıldı. Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın İftar programında,  Kahramanmaraş depremlerinde büyük başarılara imza atan Orhangazi Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi ile buluştu. Başkan Aydın iftar programına tam kadro katılan OBAK ekibine çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın iftar programıyla ilgili yaptığı açıklamada“ göreve geldiğimiz günden itibaren Orhangazi Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi OBAK ı hem eğitim, hem de teknik donanım açısından geliştirdik. Deprem ve diğer doğal afetlerin sık sık yaşandığı ülkemizde OBAK gibi çalışma gruplarına gerçekten çok ihtiyaç var. Nitekim kurtarma ekibimiz 6 Şubat tarihinde yaşadığımız Kahramanmaraş depremlerinin ardından arama kurtarma çalışmalarına katılarak başarılı işler yaptı.” diyerek sözlerine “ bizler de bu başarılı ekibimizle iftar programında buluştuk. Kendilerine yaptıkları fedakârca çalışmalardan ötürü çok teşekkür ediyorum.“ ifadeleriyle son verdi.