Menu

Başkan Aydın İftarda Depremzede Ailenin Misafiri Oldu.

Yazdır / Tarih: 2023-04-03

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Kahramanmaraş depreminin ardından Orhangazi’ye yerleşen depremzede aileyle bir araya geldi. Başkan Aydın ve eşi Kıymet Aydın bu çerçevede iftarda Osmaniyeli ailenin misafiri oldu. İftar sıcak sohbet eşliğinde yapıldı.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın yoğun çalışma temposunu sürdürüyor. Belediye Başkanı Bekir Aydın bu kapsamda 6 Şubat da gerçekleşen Büyük Kahramanmaraş depremlerinin ardından Orhangazi‘ye yerleşen Osmaniyeli aileyle buluştu. İftarda eşi Kıymet Aydın’la birlikte Osmaniyeli ailenin misafiri olan Başkan Bekir Aydın kalabalık aileyle sıcak sohbet eşliğinde orucunu açtı. Belediye Başkanı Bekir Aydın ilerleyen günlerde de depremzede ailelerle buluşmalarına devam edecek.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, onlar bizim misafirimiz oldu, biz onların misafiri olduk. Diyerek sözlerine “akşam iftarımızı Osmaniye’den gelen depremzede ailemiz ile beraber açtık. Evin neşesi güzel yavrularımızla vakit geçirmekten mutluluk duyduk. İçten sohbetleri için kıymetli ailemize teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki yüreklerimizdeki yangını gönül sofralarında buluşarak, birbirimize kenetlenerek söndüreceğiz.” Şeklinde sürdürdü. Başkan Aydın açıklamasına “ misafirperverliklerinden ötürü değerli ailemize, bizleri güler yüzleri ile karşılayan sevgili çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum.” ifadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler