Menu

Başkan Aydın İlçe Sağlık Müdürü Hasan Ali Duman’ı Ziyaret Etti

Yazdır / Tarih: 2023-03-23

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, geçtiğimiz günlerde Orhangazi İlçe Sağlık Müdürlüğüne atanan Doktor Hasan Ali Duman’a ziyaret gerçekleştirdi. Tebrik ziyaretinde Belediye Başkanı Bekir Aydına Belediye Başkan Yardımcıları İlhan Kılıç ve İbrahim Korkmaz eşlik etti.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın yoğun çalışma temposunu sürdürüyor. Başkan Aydın bu çerçevede geçtiğimiz günlerde Orhangazi İlçe Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Doktor Hasan Ali Duman’ı ziyaret etti. Yeni görevlendirme dolayısıyla tebrik ziyaretinde Orhangazi’nin sağlıkla ilgili konularında fikir alışverişinde bulunuldu. Orhangazi İlçe Sağlık Müdürlüğü görevini Doktor Hasan Ali Duman’dan önce Doktor Ayça Gündüz yapıyordu.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, sağlık en çok önemsediğimiz konulardan birisidir, diyerek sözlerine “ Halk olarak en kötü durumların ardından bile birbirimize, Sağlık olsun, deriz. Çünkü sağlık bu kadar önemlidir. İlçe genelindeki sağlıkla ilgili çalışmalarımızın yanı sıra, bizzat Belediye olarak sağlık işleri koordinatörlüğümüz vasıtasıyla hemşehrilerimize sağlık hizmeti götürüyoruz.“ İfadeleriyle devam etti. Başkan Aydın açıklamasına “ görevine yeni atanan İlçe Sağlık Müdürümüz Doktor Hasan Ali Duman’ı ziyaret ettik. Kendilerine hayırlı olsun dileklerimizi ilettik ve Orhangazimizin sağlık ile alakalı konularında fikir alışverişinde bulunduk.“ Cümleleriyle son verdi.

Diğer Haberler