Başkan Aydın İstiklal Marşı'nın Kabulünün Yıl Dönümü Kutlamalarına Katıldı

Yazdır / Tarih: 2024-03-12

Orhangazi Belediye başkanı Bekir Aydın coşkuyla kutlanan İstiklal Marşı’nın kabulünün 103. yıl dönümü programına katıldı. Kültür ve Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen tören, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlendi. Yapılan program, duygusal anlara sahne oldu.

Belediye Başkanı Aydın, Mehmet Akif Ersoy'un ölümsüz eseri İstiklal Marşı'nın kabulünü ve Türk milletinin bağımsızlık ruhunu övdü. "Biz ezelden beridir hür yaşadık, hür yaşarız" diyerek, Türk milletinin geçmişte olduğu gibi gelecekte de özgürlük içinde yaşayacağını vurguladı.

Programda, çocukların sunduğu gösteriler büyük beğeni topladı. Başkan Aydın, çocukların performansını keyifle izlediğini ve milli şair Mehmet Akif Ersoy ile İstiklal mücadelesinin tüm kahramanlarını rahmetle andığını belirtti.

Kutlama, renkli görüntülerle dolu bir atmosferde gerçekleşti ve katılımcılardan olumlu tepkiler aldı.