Menu

Başkan Aydın, Karslılar Derneği'ni Ziyaret Etti

Yazdır / Tarih: 2024-02-29

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Cumhur İttifakı ilçe başkanları Gökhan Ulusu, Halil Bozoğlu ve belediye meclisi üye adaylarıyla birlikte Orhangazi Karslılar Kültür ve Dayanışma Derneği'ne ziyarette bulundu. Başkan Aydın, dernek üyelerine projelerini anlattı ve 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi.

Başkan Bekir Aydın, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, Karslı hemşehrilerinin misafiri olduğunu belirterek, "Orhangazi Karslılar Kültür ve Dayanışma Derneği'mizi Cumhur İttifakı ilçe başkanlarımız ve meclis üyesi adaylarımızla ziyaret ettik. Nazik misafirperverlikleri ve destekleri için kıymetli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Dernek başkanımız Sn. Hakan Aylar ve yönetim kurulu üyelerimize başarı ve kolaylıklar diliyorum." dedi.

Aydın, Orhangazi'nin gelişmesi ve kalkınması için çalıştıklarını ifade ederek, "Belediye olarak yaptığımız ve yapacağımız hizmetleri, projeleri ve vizyonumuzu Karslı hemşehrilerimizle paylaştık. Orhangazi'yi daha yaşanabilir, daha modern, daha yeşil, kültür açısından daha zengin, daha sosyal bir ilçe yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu hedefe ulaşmak için Karslı kardeşlerimizin de desteğine ihtiyacımız var. 31 Mart'ta sandığa gideceğiz ve geleceğimizi oylayacağız. Cumhur İttifakı olarak bizler, milletimizin iradesine, istikrarına, güvenine, huzuruna, birliğine ve beraberliğine sahip çıkıyoruz. Bütün hemşerilerimizden bu kutlu yolda bizlere destek olmalarını talep ediyorum." diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Orhangazi Karslılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hakan Aylar da, "Belediye Başkanımız Bekir Aydın'a, Cumhur İttifakı ilçe başkanlarımıza ve meclis üyesi adaylarımıza ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Bizler, Karslı hemşehrilerimiz olarak Orhangazi'ye ve Türkiye'ye hizmet etmekten gurur duyuyoruz." dedi.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennilerinin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Diğer Haberler