Menu

Başkan Aydın Kurban Bağışını Kızılay’a bağışladı

Yazdır / Tarih: 2024-06-14

Türk Kızılay Orhangazi Şube Başkanı Müjdat Gürsoy ve yönetiminin ziyareti üzerine yapılan görüşme, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın makamında gerçekleşti. Belediye Başkanı Bekir Aydın, ziyaret sırasında Kurban vekâletini Türk Kızılay’a verdi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ Türk Kızılay Başkanı Müjdat Gürsoy ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretleri esnasında kurban vekâletimizi verdik. Türk Kızılay’a verdiğimiz bağışımız dünya mazlumlarına ileteceğini ve bu konu da durumu iyi olan herkesin bağışyapmasını gerektiğine inanıyorum. Ülkemizin en köklü kuruluşlarından olan Türk Kızılay’ın Orhangazi Şube Başkanı Müjdat Gürsoy ve yönetimini ağırlamaktan çok mutlu oldum. Yaklaşan Kurban Bayramı vesilesiyle birçok konularda konuştuk. Ziyaret esnasında kurban vekâletimizi de verdik. Türk Kızılay’a verdiğimiz bağışımızın en sağlıklı yoldan Ülkemizde ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ya da dünya mazlumlarına İletileceğinden eminiz. Hem kurban konusunda, hem kan bağışı konusunda hem de diğer bağışlarla ilgili İmkânı olan herkesin bağış yapmasını gerektiğine inanıyorum. Tüm Dünyada yaptığı yardım çalışmalarında her zaman adından söz ettiren ve en zor günlerin en yakın dostu olan Türk Kızılay’ın Orhangazi Şube Başkanı Müjdat Gürsoy’a ve değerli yönetimine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.“ Dedi

Türk Kızılay Orhangazi Şube Başkanı Müjdat Gürsoy yapılan çalışmalar hakkında Başkan Aydın’a  bilgiler verirken yurt içi ve yurt dışı kurban bağışlarının devam ettiğini ifade etti. Bu anlamda böylesine güzel bir kampanyaya destek veren ve kampanya boyunca emek harcayan herkese teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Orhangazi Kızılay Şube Başkanı Müjdat Gürsoy, Kızılay’a vermiş olduğu katkılarından dolayı Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’a hediye taktim etti.

Diğer Haberler