Menu

Başkan Aydın Kurtuluş İlkokulunda Minik Öğrencilerle Birlikte Okudu

Yazdır / Tarih: 2023-03-09

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın “ Başkanımla Okuyorum” etkinliği kapsamında Kurtuluş İlkokulu öğrencileri ile buluştu. Belediye Başkanı Bekir Aydın etkinlikte Kurtuluş İlkokulu öğrencileri ile birlikte kitap okuyarak sohbet etti. Başkan Aydınla minik öğrenciler arasında sıcak diyaloglar gerçekleşti.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Öğrencilerle buluşmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Aydın bu kapsamda “Başkanımla Okuyorum” etkinliği çerçevesinde Kurtuluş İlkokulu öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrencilerle birlikte kitap okuyan Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın okuma sonrasında öğrencilerle sohbet etti. Sohbet esnasında Kurtuluş İlkokulu öğrencilerinin İstek ve önerilerini dinleyen Belediye Başkanı Bekir Aydın minik öğrencilerin sorularını da cevapladı.  Küçük öğrenciler etkinlik sonrasında “Başkanımla Okuyorum”  etkinliğinden çok keyif aldıklarını, belirterek Başkanımızla sohbet etmekten dolayı çok mutlu olduk, dedi. Öğrenciler etkinliğin belirli aralıklarla devam etmesini beklediklerini söyledi.  Kurtuluş İlkokulunda gerçekleştirilen

Başkanımla Okuyorum çalışmasıyla ilgili bir açıklama yapan Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Bir kitap bir hayat, bin kitap 1000 hayat gibidir, diyerek sözlerine “ Kitap okumak aslında hayatın kendisini okumaktır. Kitap okumak aslında başka hayatları yaşamaktır. Sıcak evinizde oturduğumuz rahat koltuktan kutuplarda yaşananları Başka türlü nasıl hissedebiliriz.“ Şeklinde devam etti. Belediye Başkanı Bekir Aydın açıklamasına “ İşte bu duyguları, işte kitap okumanın bize kazandırdıklarını Kurtuluş İlkokulu öğrenci kardeşlerimle paylaştık. Nazik misafirperverliklerinden dolayı, Öğrenci kardeşlerime, okul Müdürümüz Sayın Bülent Ünal’a ve Öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum.“ ifadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler