Menu

Başkan Aydın MHP İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı.

Yazdır / Tarih: 2022-12-21

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın MHP Orhangazi İlçe Başkanlığı haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı. Başkan Aydın toplantıda MHP İlçe Başkanı Halil Bozoğlu ve İlçe Yönetim Kuruluyla istişarelerde bulundu. Toplantı sıcak bir atmosferde gerçekleşti.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın yoğun çalışma temposunu sürdürüyor. Başkan Aydın bu kapsamda Cumhur İttifakı ortağı MHP Orhangazi İlçe Başkanlığının haftalık Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı. Toplantıda Orhangazi ile ilgili konular ele alınarak karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Benzer toplantılar her kademede ilerleyen günlerde de devam edecek.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın yaptığı açıklamada, bizler MHP ile çift başlı kartal gibiyiz, diyerek sözlerine “ Cumhur İttifakı olarak gerçekten çok iyi ilişkiler içerisindeyiz. Nasıl Sayın Cumhurbaşkanımızla MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli bu memleket için köklü bir şekilde işbirliği yapıyorlarsa bizlerde Orhangazi‘de aynı şekilde ittifak ortağımızla değerli ilişkiler içerisindeyiz. Başka söylemle bizler bu memleket için, Orhangazi için Cumhur İttifakı olarak Anadolu’da derin anlama sahip çift başlı kartal gibiyiz.” Şeklinde devam etti. Belediye Başkanı Bekir Aydın açıklamasına “ MHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ettik. Toplantıda Orhangazi’miz için bütün konuları konuştuk, birbirimizle istişarelerde bulunduk. Nazik misafirperverlikleri için başta MHP İlçe Başkanımız Sayın Halil Bozoğlu olmak üzere yönetim kurulu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.” ifadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler