Menu

Başkan Aydın, Orhangazi Bizim Kızılay Bizim

Yazdır / Tarih: 2023-05-18

Belediye Başkanı Bekir Aydın Orhangazi Belediyesinin Türk Kızılay Orhangazi Şubesi ile birlikte   düzenlediği Kan bağışı kampanyasına katıldı. Salı ve Çarşamba akşamları, iftar sonrasından saat 23:00’e kadar devam eden Kan bağışı kampanyası Cumhuriyet Meydanında yapıldı. Kan bağışı  kampanyasına çok sayıda vatandaş iştirak etti.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın,  yoğun çalışma temposunu ara vermeden  sürdürüyor. Başkan Bekir  Aydın Bu çerçevede Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan  Kan bağışı kampanyasına katıldı. Kan bağışı kampanyası Orhangazi Belediyesi ve Türk Kızılay Orhangazi Şubesi İşbirliğiyle düzenlendi. İki gün süresince iftar sonralarında düzenlenen bağış kampanyası, bağış sever vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile karşılandı.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın kan bağışı kampanyasına katılımıyla ilgili yaptığı açıklamada, Orhangazi bizim Kızılay bizim, diyerek Sözlerine “   Türk Milleti olarak Zor vakitlerde her Zaman dayanışmayı bilmişizdir. Şimdi de o zor zamanlardan geçiyoruz. Gerçekten çok büyük bir deprem felaketi yaşadık. Allah bu zor günleri bir daha yaşatmasın inşallah.“ Şeklinde devam etti. Başkan Aydın açıklamasına “ Belediyemizin  Türk Kızılay Orhangazi Şubesi İle birlikte düzenlediği kan bağışı kampanyasına katıldık. Kan bağışı kampanyasına saygıdeğer hemşehrilerimiz de büyük ilgi gösterdi. Ben destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.“ Cümleleriyle son verdi.

Diğer Haberler