Menu

Başkan Aydın Orhangazi Trabzonlular Derneğini Ziyaret Etti

Yazdır / Tarih: 2023-03-28

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Orhangazi Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Belediye Başkanı Aydın dernek lokalinde Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yüksel Birinci, Yönetim Kurulu Üyeleri ve dernek mensupları ile görüştü. Teravih namazı sonrasında dernek binasında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Aydın’a Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Aydın bu çerçevede, Orhangazi Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneğine bir ziyaret gerçekleştirdi. Teravih Namazı sonrası yapılan ziyarette Başkan Aydın Dernek Başkanlığına seçilen Yüksel Birinci ve yönetimine tebriklerini sundu. Görüşmede Orhangazi ile ilgili konular ele alındı.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, fıkranın sıcaklığını yaşayan ve bütün Türkiye’yi yaşatan güzel insanları ziyaret ettim, diyerek sözlerine “ Orhangazi Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneğimiz İlçemizdeki en yoğun çalışan hemşeri derneklerimizdendir. Asla vazgeçmedikleri, sürekli yaşadıkları ve bizlere de şahit olma imkânı verdikleri kültürlerini Orhangazi’mizde yaşatan değerli Trabzonlu hemşerilerimi ziyaret ettim. Gerçekten çok güzel bir akşam geçirdik.“ Şeklinde devam etti. Başkan Aydın açıklamasına “ geçtiğimiz haftalarda Trabzonlular Dernek Başkanlığına seçilen, Bir süre yakın olarak çalıştığımız Yüksel Birinci kardeşimize ve yönetimine tekrardan tebriklerimizi sunduk. Kendilerine nazik misafirperverliklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum.“ cümleleriyle son verdi.

Diğer Haberler