Menu

Başkan Aydın Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’le Görüştü

Yazdır / Tarih: 2023-01-12

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın yoğun Ankara temaslarına devam ediyor. Belediye Başkanı Aydın bu kapsamda Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’le görüştü. Başkan Bekir Aydın’a görüşme sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Erkan İnce ve ilgili Daire müdürleri eşlik etti.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediye Başkanı Bekir Aydın bu çerçevede, Ankara’ya iki günlük bir çalışma ziyareti yapıyor. Başkan Aydın Ankara temasları bağlamında bir ziyaret de Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’e gerçekleştirdi. Görüşmede Sağlık Bakanlığı’nın Orhangazi çalışmaları ele alınırken, özellikle Orhangazi Devlet Hastanesine yeni doktorların atanması ve Muradiye Mahallesi Sağlık Ocağı konusu ele alındı. Görüşme sırasında bu konulardaki çalışmaların hızlandırılmasına karar verildi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Ankara ziyareti sırasında başarılı görüşmeler yaptıklarını belirterek sözlerine “ İki günlük Ankara temaslarımız sırasında birçok görüşme yaptık. Bu görüşmeler gerçekten çok başarılı geçti. Ankara temaslarımız kapsamında bir görüşmemizi de Sağlık Bakan Yardımcımız Sayın Halil Eldemir’le gerçekleştirdik. Sayın Bakan Yardımcımızla Sağlık Bakanlığının Orhangazi çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerinden hastanemize yeni doktor talebimiz ve Muradiye Mahallemiz sağlık Ocağımız konusunda çalışmaların hızlandırılması çerçevesinde isteklerimiz oldu.“ Şeklinde devam etti. Başkan Aydın açıklamasına “ Sayın Bakan Yardımcımız Halil Eldemir’e gerçekleştirdiğimiz ziyaret oldukça başarılı geçti. Kendilerine nazik misafirperverliklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum.“ İfadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler