Menu

Başkan Aydın Şehit Aileleri ve Gaziler İftarına Katıldı

Yazdır / Tarih: 2023-04-14

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın şehit aileleri ve gaziler için verilen iftar programına katıldı. Orhangazi Belediyesi Nadır Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programına Orhangazi Kaymakamı Süleyman Özçakıcı İlçe Protokolü, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri,  Şehit aileleri ve gaziler iştirak etti.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Bekir Aydın bu çerçevede, Şehit aileleri ve Gaziler için düzenlenen iftar programına katıldı. Nadır Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programı Kuran-ı Kerim okunması ve dualarla başladı. İftar programının ardından Belediye Başkanı Bekir Aydın Şehit aileleri ve Gazilerle sohbet etti.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Şehit aileleri ve Gaziler için verilen iftar programı ile ilgili yaptığı açıklamada“ Bu vatan için canını veren şehit kardeşlerimizin, şehit büyüklerimizin aileleriyle ve yine aynı şekilde bu vatan için canını ortaya koyan gazilerimizle iftar programında buluştuk. Şehit aileleri bizlere şehitlerimizin emaneti baş taçlarımızdır. Şehitlerimizle omuz omuza mücadele eden onların silah arkadaşları gazilerimiz de bizler için çok değerlidir. Bu millette bu cesaret, Bu millette bu vatanseverlik olduğu sürece Türk milleti asla bölünmez, asla bölemezler.“ diyerek sözlerine “ tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve uzun ömür diliyorum.“ İfadesiyle son verdi.

Diğer Haberler