Menu

Başkan Aydın Şeyh Şamil‘in Torunlarıyla Buluştu

Yazdır / Tarih: 2024-02-27

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Cumhur İttifakı ilçe başkanları Gökhan Ulusu ve Halil Bozoğlu, belediye meclis üyesi adayları ve teşkilat mensupları ile birlikte Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Aydın, projelerini anlatarak ikinci dönem için destek istedi.

Kendi Zeytinimizi Kendimiz İşleyeceğiz

Belediye Başkanı Bekir Aydın dernek ziyaretinde yaptığı konuşmada "Siyasete başladığım günden itibaren başta geçmiş dönem milletvekilimiz İsmail Aydın Ağabeyim olmak üzere, birçok arkadaşımızla birlikte siyaset yaptık. Şimdi de belediye meclis üyesi birinci sıra adayımız Alperen Aydın kardeşimle birlikte çalışıyoruz. Her fırsatta söylediğim gibi gelecek dönemde en çok önemsediğimiz konulardan bir tanesi kentsel dönüşüm. Bu konuda yoğun çalışmalar gerçekleştireceğiz. Ayrıca Orhangazi Belediyesi Tarım A.Ş şirketimiz vasıtasıyla kendi zeytinimizi kendimiz işleyeceğiz. Bunların yanı sıra başka birçok projemiz daha var." dedi. Başkan Aydın sözlerine "Nazik misafirperverlikleri ve destekleri için kıymetli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Dernek başkanımız Sn. Âdem Turan ve yönetim kurulu üyelerine başarı ve kolaylıklar diliyorum." ifadeleriyle son verdi.

Çocukluğum Burada Geçti

Dernek buluşmasında bir konuşma da AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Ulusu yaptı. Gökhan Ulusu, "Çocukluğum diyeceğim yıllardan itibaren neredeyse bütün boş zamanlarım bu dernekte geçti. Meclis üyesi adayımız Alperen Aydın kardeşim ve diğer arkadaşlarımla birlikte hemen hemen her akşam burada toplanır sohbetler ederdik. Sohbetlerimiz sırasında Orhangazi’mizle ilgili birçok konuyu konuşurduk. Şimdi de Alperen Aydın Kardeşimizle birlikte siyasetin içerisinde olacağız." şeklinde konuştu.

Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz

MHP İlçe Başkanı Halil Bozoğlu Kafkas Derneği buluşmasında yaptığı konuşmada birlik beraberlik mesajları vererek "Güzel bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz, Allah'ın izniyle birlik ve beraberlik içerisinde mutlu sona ulaşacağız, misafirperverliklerinizden ötürü çok teşekkür ederim." vurgulamalarını yaptı. Dernek başkanı Âdem Turan da söz alarak, ziyaretlerinden ötürü çok teşekkür ederek belediye başkanı Bekir Aydın'a başarılar diledi.

Ziyaret folklor gösterilerinin ardından hatıra fotoğraflar çektirilerek sona erdi.

Diğer Haberler