Menu

Başkan Aydın, Tebrik ve Desteklere Teşekkür Etti

Yazdır / Tarih: 2024-04-22

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, ikinci kez belediye başkanı seçilmesinin ardından vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Aydın, bu vesileyle belediyeye gelen misafirleriyle birebir görüşme fırsatı yakalıyor. Tebrik ziyaretine gelenler arasında siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri mensupları, kamu kurum yöneticileri, özel sektör temsilcileri, dernek başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar yer alıyor.

Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yerel seçimlerde kendisine ve meclis üyelerine gösterilen destekten dolayı hemşehrilerine teşekkürlerini sundu.  Bu destekle birlikte, Orhangazi'yi daha modern ve yaşanabilir bir kent haline getirme çabalarına devam edeceklerini ifade etti. Hizmet kalitesini en üst düzeye çıkarmak için çaba sarf edeceklerini vurgulayan başkan Aydın, "Değerli hemşehrilerimizin desteğiyle şehrimizi daha da ileri taşıyacağımıza inancım tam,” dedi.

Seçim sonrası dönemde de vatandaşlarla olan iletişimini güçlendirmeyi hedefleyen Aydın, sunduğu hizmetleri daha etkin bir şekilde aktarma ve şehrin karşılaştığı sorunları çözme çabalarına devam edeceğini belirtti. Başkan Bekir Aydın, "ziyaretlerinden ötürü tüm hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum" ifadesiyle sözlerini sonlandırdı.  Belediye Başkanı Bekir Aydın, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her fırsatta hemşehrileriyle bir araya gelmeyi sürdürecek.

Diğer Haberler