Menu

Başkan Aydın Tıp Çalışanlarının Bayramlarını Kutladı

Yazdır / Tarih: 2023-03-15

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Orhangazi Devlet Hastanesinde çalışan tıp mensuplarının 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı. Belediye Başkanı Bekir Aydın tıp mensuplarına karanfil vererek çalışmalarından ötürü teşekkürlerini sundu. Başkan Aydın’a hastane ziyareti sırasında Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Korkmaz ve İlhan Kılıç, Ak Parti SKM Başkanı İbrahim Altuntaş ve Orhangazi Devlet Hastanesi Başhekimi Ferit Alaybeyoğlu eşlik etti.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın yoğun çalışma temposunu ara vermeden sürdürüyor. Belediye Başkanı Bekir Aydın bu kapsamda 14 Mart tıp bayramı vesilesiyle Orhangazi Devlet Hastanesinde görev yapan tıp çalışanlarının bayramlarını kutladı. Başkan Aydın poliklinikleri ve hastane birimlerini tek tek gezerek görevi başında olan tıp mensuplarına teşekkürlerini sunarak karanfil takdim etti. Hastane ziyareti sırasında hastalarla da sohbet eden Belediye Başkanı Bekir Aydın hastalara acil şifa diledi. Belediye Başkanı Bekir Aydın tıp bayramı vesilesiyle Orhangazi Belediyesi çalışanları tıp mensuplarını da unutmadı. Sağlık birimlerini gezen Başkan Aydın personelin tıp bayramlarını kutladı.

Ziyaret vesilesiyle bir açıklama yapan Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, kötü gün dostlarımızın iyi günlerimizde de yanlarında olmalıyız, Diyerek sözlerine “ tıp mensuplarımız gerçekten de zor işlerin insanlarıdır. Tıp fakültelerini, hemşirelik, ebelik fakültelerini kazanabilmek için neredeyse ilkokuldan itibaren çok sıkı çalışmak gerekir. Kazanıldığında da iş bitmiyor, uzun ve zor bir üniversite eğitimi dönemi söz konusu. Kaldı ki fakülteler bitiyor ama zorluk bitmiyor.” cümleleriyle devam etti. Başkan Aydın açıklamasına “ işte böylesine zor işlerin insanlarını, tıp mensuplarını hastanemizde ziyaret giderek tıp bayramlarını kutladım. Tekrardan Orhangazi’mizde hizmet veren ve bütün tıp çalışanlarının bayramlarını kutluyorum.” İfadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler